Social Icons

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!

Κάντε στην πάντα κύριοι της του διεθνούς νομισματικού ταμείου, έρχεται ο ζωντανός θρύλος της Ελλάδας να επιβάλει την τάξη! Μόνο που τον βλέπουμε να μένει μόνος του στην χώρα μας με αυτά τα σκληρά μέτρα που παίρνει. Άντε γιωργάκη και αν καταφέρεις να μην πεθάνουμε από πείνα θα γίνεις ζωντανός θρύλος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ

Η Αρχαία Νεμέα είναι χωριό του Νομού Κορινθίας με 695 κατοίκους. Αποτελεί ομώνυμο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Νεμέας.
Ονομαστή πόλη της αρχαιότητας, γνωστή και από το μυθικό λιοντάρι, που σκότωσε ο Ηρακλής. Τα ερείπια του ναού του Νέμειου Δία, από τον οποίο σώζονται μόνο τρεις κίονες και οι σπόνδυλοι μερικών άλλων, βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από το σημερινό χωριό της Αρχαίας Νεμέας . Ονομαστά είναι και τα κρασιά Νεμέας που παράγονται στην περιοχή.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ...

Τεράστια τα λάθη που έγιναν φέτος, ακόμα περισσότερες οι ευθύνες του κ. Κόκκαλη που άφησε την ομάδα στο έλεος του Θεού... και οικονομική δυσχέρεια μετά και την απώλεια της δεύτερης θέσης που οδηγούσε στους χρυσοφόρους ομίλους του CHAMPIONS LEUGUE. Η χρονιά χαρακτηρίζεται ως αποτυχημένη και όλοι κοιτάνε την επόμενη μέρα και τις ενέργειες που θα γίνουν για να ξαναφέρουν τον ολυμπιακό στην κορυφή. Ο πρόεδρος θα πρέπει να ψάξει να βάλει και άλλους μετόχους στην ομάδα και να μην παρεμβαίνει στο έργο του καινούριου προπονητή (όπως έκανε πριν 2 χρόνια με τον Βαλβέρδε) αν θέλει ο Ολυμπιακός να γίνει και πάλι δυνατός. Η φάση που περνάει η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ κρίσιμη γιαυτό και πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Γιαυτό Πρόεδρε όχι άλλα λάθη...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Πειραιά παρέμεινε και φέτος ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών μετά τη νίκη των ερυθρολεύκων με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στο κατάμεστο από τους φιλάθλους κλειστό του Ρέντη. Αυτός ο τίτλος είναι ο 24ος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο βόλεϊ ανδρών και όπως και πέρυσι κατακτήθηκε με μειονέκτημα έδρας. Αποθέωση για τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος Ιβάν Μίλκοβιτς!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ιδού το βίντεο με τo κράξιμο στον Βγενόπουλο απο τον απλό λαό!

Ο απλός κόσμος κράζει τον Βγενόπουλο που έχει πάει στην τραπεζά του που νωρίτερα έπεφταν νεκροί 3 αθώοι υπάλληλοι...Το βίντεο αναρτήθηκε στο fimotro ενώ πρέπει να σημειωθεί πως τον κράζει ο απλός κόσμος και όχι τίποτα κομματόσκυλα!
Να δούμε ο κριτής των πάντων κ. Βγενόπουλος τι έχει να πει τώρα που τον έκραξε ο απλός λαός... Δείτε το βίντεο εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=hqJX0MFLHlw&feature=player_embedded

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ!...

Σύμφωνα με πληροφορίες επιφανείς άνθρωποι από το χώρο της Νεμέας ετοιμάζουν το κλίμα για είσοδο νέου υποψήφιου για την δημαρχία στην περιοχή αυτή. Ο κύριος αυτός θα είναι όνομα έκπληξη και από ότι ακούγεται θα προέρχεται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Το παράδοξο είναι πως στον σημερινό δήμαρχο κ. Καλαντζή πιστώνεται η επιτυχία ο δήμος Νεμέας να παραμείνει σαν δήμος και από την άλλη άτομα από την παράταξη του να θέλουν να τον ρίξουν. Αυτό που συζητιέται όμως σε πηγαδάκια είναι πως τον τωρινό δήμαρχο τον χαρακτηρίζει η ξεροκεφαλιά και πως δεν αφουγκραζόταν τους πολίτες εκεί που έπρεπε. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δημάρχου έχουν μυριστεί την κατάσταση από ότι φαίνεται και δείχνουν απογοητευμένοι Κακά τα ψέματα σε κάθε περιοχή κουμάντο κάνουν οι πιο δυνατοί τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά , αν λοιπόν ο κ. Καλαντζής δεν καταφέρει να τα έχει καλά μαζί τους χάνει αρκετούς πόντους για τις επερχόμενες εκλογές. Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές δονήσεις!... Όσο για το πρόσωπο που λέγεται πως θα προταθεί θα είναι όνομα που θα αιφνιδιάσει πολλούς. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αυτά προς το παρών...!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.