Social Icons

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Θα έχει και Ουρτάδο η παρουσίαση!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι ακόμη σε θέση να μας πουν με βεβαιότητα για το πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων. Και είναι και πολλά! Πάντελιτς, Νέμεθ και Φουστέρ θα... αποκαλυφθούν στους εκπροσώπους του τύπου πιθανότατα την Τρίτη. Η αλήθεια είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να ετοιμασθούν τα συμβόλαια και να πέσουν οι υπογραφές όλων γρήγορα, όμως υπήρξε το Σαββατοκύριακο και αναγκαστικά κάποιες τυπικές λεπτομέρειες δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθούν. Έτσι λοιπόν Πάντελιτς και Νέμεθ θα υπογράψουν την Δευτέρα. Η λογική λοιπόν λέει ότι την Τρίτη θα γίνει η παρουσίαση. Ή μήπως όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Rednews ίσως να γίνει Τετάρτη. Ο λόγος; Για να είναι στο πάνελ και ο Ουρτάδο! Ο Ισπανός εκτός απροόπτου (μην το δένετε και κόμπο...) θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και προκειμένου να μην αισθανθεί... μοναξιά στη δική του παρουσίαση, θα πάει όλη η διαδιακασία μία μέρα πίσω.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

«Θα έπαιζα και τσάμπα στον Ολυμπιακό»


Τι είπε ο Κατίγιο για τις προσπάθειες που έκανε να επιστρέψει στον Πειραιά και ποιο μήνυμα στέλνει στους φίλους των «ερυθρολεύκων»
Ο Νέρι Καστίγιο αποκάλυψε πως θα μπορούσε να παίζει τώρα στον Ολυμπιακό τσάμπα, αλλά βρήκε την «ερυθρόλευκη» πόρτα κλειστή. Ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε πως δύσκολα θα αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα του Πειραιά.Αποσπάσματα από όσα δήλωσε στην εφημερίδα Realnews…Για τον δανεισμό του στο Σικάγο: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το Σικάγο με ήθελε εδώ και δύο χρόνια και τελικά κατάφερε να με πάρει φέτος. Θα παίξω για έναν χρόνο δανεικός και στη συνέχεια το Σικάγο μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου».Για την περίπτωση της επιστροφής του στο Ολυμπιακό: «Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Βρήκα την πόρτα κλειστή. Στον Ολυμπιακό δεν θα κόστιζα τίποτα. Είχα στα χέρια μου το χαρτί του δανεισμού που δεν τον δέσμευε να πληρώσει την Σαχτάρ. Κι εγώ θα έπαιζα χωρίς χρήματα. Έναν χρόνο ήθελα να γυρίσω για να παίξω ποδόσφαιρο. Κάποιοι άνθρωποι, όμως, ξέχασαν πως πήραν τόσα εκατομμύρια από εμένα. Δεν το λέω με κακία. Ξέρουν καλά αν αγαπώ την ομάδα και αν είμαι Ολυμπιακός. Πίστευα ότι θα έχω πάντα ανοιχτή την πόρτα, αλλά τελικά έκανα λάθος. Τους ενόχλησαν κάποια πράγματα που είπα στο παρελθόν. Ενιωσα το σπίτι μου να μου κλείνει την πόρτα».Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ξέρουν καλά πόσο τους αγαπάω. Στο δρόμο με σταματούν και με ρωτούν γιατί δεν γύρισα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα. Θέλω να πηγαίνει καλά, Όχι όπως πέρσι που βγήκε 5ος».Για μια πιθανή μελλοντική του επιστροφή στο λιμάνι: «Όχι, δεν το νομίζω πλέον. Αφού δεν γύρισα τώρα…».
 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.