Social Icons

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν στην αιχμηρή ανακοίνωση των «πράσινων» χαρακτηρίζοντάς τη ντροπιαστική. «Αντί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προσωπικά να ζητήσει συγγνώμη… κάνει με θράσος αποτυχημένες και κυρίως ψευδείς συγκρίσεις με αγώνες του παρελθόντος», αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και καταλήγει με τη φράση «Ντροπή σας!».

Αναλυτικά η απάντηση:

«Είναι πρωτοφανές και αποτελεί ντροπή για ένα σύλλογο με ιστορία, μετά από όσα όλη η Ελλάδα είδε προ τεσσάρων ημερών, αντί να υπάρχει έστω και καθυστερημένα κάποιο ίχνος μεταμέλειας και συγγνώμης, να εκδίδεται από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός τέτοια ντροπιαστική ανακοίνωση.

Αντί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προσωπικά να ζητήσει συγγνώμη για το ότι επιχειρήθηκε εντός του χώρου ευθύνης του προσπάθεια ηθελημένων σοβαρών τραυματισμών εναντίον των παικτών, μελών της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και απλών πολιτών μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων, με θράσος προσπαθεί κάνοντας αποτυχημένες και κυρίως ψευδείς συγκρίσεις με αγώνες του παρελθόντος.

Αντί να ζητηθεί συγγνώμη και να εξηγηθεί που ήταν και τι έκαναν η αστυνομία και οι αρμόδιοι του Παναθηναϊκού για να σχεδιάσουν και να εμποδίσουν, ως όφειλαν, αυτούς που πέταγαν τα πάντα από τα πέντε μέτρα, και έκαιγαν για πρώτη φορά στο σύγχρονο ποδόσφαιρό μας πούλμαν ομάδας, βγαίνουν τέτοιες ντροπιαστικές ανακοινώσεις.

Ας μας απαντήσει για την ταμπακέρα ο Παναθηναϊκός και ας μην επιχειρεί να κοροϊδέψει όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Ας μας πει για την άτυχη κοπέλα που πήγε να εργαστεί και έχασε τα δάχτυλά της.

Τέλος αναρωτιόμαστε που ήταν και τι έκαναν οι αρμόδιες αρχές για να αποτρέψουν αυτά τα γεγονότα, αλλά και τι έπραξαν μετά από αυτά. Ντροπή σας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.