Social Icons

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το έξυπνο πουλί…

Είχαμε γράψει “Μένει ο Ιβάν” και διαψευστήκαμε, αφού λογαριάσαμε χωρίς την κουτοπονηριά της μάνατζέρ του, Μίρα Πόλιο, που απ’ ό,τι φαίνεται πιάστηκε από τη μύτη, αν και έξυπνο πουλί…
Όλα δείχνουν ότι ο Μίλκοβιτς πιάστηκε κορόιδο εξαιτίας της αλαζονικής συμπεριφοράς της μάνατζέρ του, αφού θα έμενε στον Ολυμπιακό με 400.000 ευρώ, ζήτησε, όμως, 700.000 και απ’ ό,τι φαίνεται δεν του δίνουν αυτά τα χρήματα ούτε οι Τούρκοι.

Η Πόλιο συνηθισμένη να διαπραγματεύεται με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και να πουλάει τον πελάτη της σε τιμές… μπασκετμπολίστα, τράβηξε το σκοινί και τελικά έμεινε με το σκοινί στο χέρι. Απαίτησε 700.000 ευρώ, ισχυριζόμενη τόσο αυτή όσο και ο Μίλκοβιτς ότι αυτά τα λεφτά τα έχουν για πλάκα από τους Τούρκους. Περίμενε απ’ ό,τι φαίνεται και παρέμβαση Αγγελόπουλου, αλλά ο Ολυμπιακός έπραξε ορθώς και της έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα. Μετά ισχυρίσθηκε ότι ήταν πρέπον να την καλέσουν για διαπραγματεύσεις, γιατί έτσι έκανε με τον Αγγελόπουλο και ψέλλιζε διάφορες δικαιολογίες για τη μεγαλοπρεπή γκάφα της. Υποστήριξε ότι ο Ιβάν έχει προτάσεις με τη σέσουλα, αλλά οι ομάδες που επικαλέσθηκε (Καζάν,Τρεντίνο) έχουν διαγώνιους και δεν ενδιαφέρθηκαν καν για τον Μίλκοβιτς.
Τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει κι όσο δεν ανακοινώνει η Φενέρμπαχτσε την απόκτησή του, τόσο ενισχύεται η πεποίθησή μας, ότι η τούρκικη ομάδα, έδινε 400.000 και όχι 700.000 που ισχυριζόταν ο Μίλκοβιτς και η μάνατζέρ του.
ΥΓ1: Έχουμε και μια υποψία ότι κάποιος από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού συμβούλευσε την Πόλιο να ζητήσει 700.000 για να κάνει το παιχνίδι του και τώρα έμεινε κι αυτός με το σκοινί στο χέρι. Αν, όμως, δεν το επιβεβαιώσουμε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Απλά το καταγράφουμε.
ΥΓ2: Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χτίσει νέα ομάδα πάνω στον 20χρονο Τζούριτς που θα παίξει διαγώνιος, με την απόκτηση δύο σπουδαίων ξένων ακραίων και ενός καλού ξένου κεντρικού. Και το όφελος θα είναι μεγάλο.
Στέφανος Λεμονίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.