Social Icons

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΜΑΞΙ 2000 ΙΠΠΩΝ!

Ένα supercar πέρα από κάθε λογική θέλει να βγάλει στη παραγωγή η αμερικάνικη Transtar. Αναφερόμαστε στο νέο Dagger GT, η απόδοση του οποίου θα φτάνει ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα 2.000 άλογα!
Kάτω από το καπό θα κρύβεται ένας 9.4λιτρος twin turbo κινητήρας της General Motors, με τον οποίο θα είναι σε θέση να πιάσει τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε χρόνο μικρότερο των 1.5 δευτερολέπτων, ενώ η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 482.5 χιλιόμετρα ανά ώρα. Επίσης, η κίνηση θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου.
Οι υπεύθυνοι της Transtar θέλουν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας που ανήκει στην Bugatti Veyron Super Sports εδώ και λίγες μέρες, καθώς και το ρεκόρ ταχύτερου χρόνου που έχει γίνει στη πίστα Nurburgring.
Το Dagger GT θα βγει στη παραγωγή σε ελάχιστα κομμάτια, με τα 5 πρώτα να παραδίδονται μέσα στο 2011, ενώ μετά θα βγαίνουν 10 μοντέλα το χρόνο. Για να το αποκτήσει κανείς θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 450.000 δολαρίων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.