Social Icons

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ!...

Σύμφωνα με πληροφορίες επιφανείς άνθρωποι από το χώρο της Νεμέας ετοιμάζουν το κλίμα για είσοδο νέου υποψήφιου για την δημαρχία στην περιοχή αυτή. Ο κύριος αυτός θα είναι όνομα έκπληξη και από ότι ακούγεται θα προέρχεται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Το παράδοξο είναι πως στον σημερινό δήμαρχο κ. Καλαντζή πιστώνεται η επιτυχία ο δήμος Νεμέας να παραμείνει σαν δήμος και από την άλλη άτομα από την παράταξη του να θέλουν να τον ρίξουν. Αυτό που συζητιέται όμως σε πηγαδάκια είναι πως τον τωρινό δήμαρχο τον χαρακτηρίζει η ξεροκεφαλιά και πως δεν αφουγκραζόταν τους πολίτες εκεί που έπρεπε. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δημάρχου έχουν μυριστεί την κατάσταση από ότι φαίνεται και δείχνουν απογοητευμένοι Κακά τα ψέματα σε κάθε περιοχή κουμάντο κάνουν οι πιο δυνατοί τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά , αν λοιπόν ο κ. Καλαντζής δεν καταφέρει να τα έχει καλά μαζί τους χάνει αρκετούς πόντους για τις επερχόμενες εκλογές. Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές δονήσεις!... Όσο για το πρόσωπο που λέγεται πως θα προταθεί θα είναι όνομα που θα αιφνιδιάσει πολλούς. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αυτά προς το παρών...!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

1 σχόλια:

  1. τον Καλαντζή θα τον επανεκλέξουμε με την ψήφο μας όλοι εμείς-κυρίως από το ΠΑΣΟΚ-που δεν τον ψηφίσαμε στις προηγούμενες εκλογές.Οι ικανοί πρέπει να επιβραβεύονται και ο Καλαντζής είναι άξιος και ικανός.Αν βάλει δε υποψήφιο κάποιο από το χώρο μας , τότε θα κάνει περίπατο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.