Social Icons

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μενεγάκη-Λάτσιος: Συμφωνητικό χωρισμού και αίτηση διαζυγίου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται ότι δίνουν σιγά-σιγά τέλος στο σήριαλ του χωρισμού τους. Τρεις εβδομάδες μετά την περιβόητη ανακοίνωση του χωρισμού και του επικείμενου διαζυγίου, κατέθεσαν κοινή αίτηση διαζυγίου και υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό χωρισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, Μενεγάκη και Λάτσιος υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό για το χωρισμό τους που καθορίζει ότι την επιμέλεια των παιδιών θα έχει η Ελένη Μενεγάκη και θα μένουν μαζί της στο σπίτι στα Μελίσσια, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος θα περνάει μαζί τους θα Σαββατοκύριακα και κάποιο μέρος των εορτών. Όπως είχε φανεί και από το δεύτερο δελτίο τύπου που είχε στείλει το ζευγάρι στο σταθμό ALTER, βασικό τους μέλημα είναι η τύχη των τριών παιδιών τους. Στο συμφωνητικό τονίζεται πως τα παιδιά δεν θα αλλάξουν σχολείο, ενώ εκκρεμεί ακόμα το θέμα της διατροφής. Πιθανότατα, η Ελένη Μενεγάκη να μην ζητήσει διατροφή λόγω της οικονομικής της ευχέρειας, ή να ζητήσει αργότερα οπότε και θα καθοριστεί μέσω συμβολαιογράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιωτική συμφωνία χωρισμού έγινε ενώπιον συμβολαιογράφου και δεν περιλαμβάνεται στο αίτημα για λύση του γάμου τους που πλέον βρίσκεται στα δικαστήρια. Το.. πρώην λοιπόν «λαμπερό» ζευγάρι θα βρεθεί στα δικαστήρια τον Οκτώβρη, όπως ορίζει ο νόμος, ώστε να επιβεβαιώσει το αίτημα χωρισμού και να γράψει έτσι την τελευταία πράξη του γάμου του. Πάντως η Ελένη, παρά τα τρεξίματα σε δικηγόρους και τις ανειλημμένες υποχρεώσεις της, βρίσκει χρόνο να διαβάζει τα δημοσιεύματα που την αφορούν και να απαντά μέσω της εκπομπή της, στην οποία δεν λείπουν κάθε τόσο και τα υπονοούμενα μετά από στημένες ερωτήσεις του Μουτσινά.
Διαβάστε πού συζητήθηκε το κείμενο της συμφωνίας χωρισμού του ζευγαριού και τι έλεγαν οι φήμες για επανασύνδεση που τελικά διαψεύστηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.