Social Icons

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Μενεγάκη - Λάτσιος: Κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου

Μετά από 12 χρόνια γνωριμίας και 9 γάμου, αλλά και ένα σήριαλ 13 ημερών, είναι οριστικό: μέσω των δικηγόρων τους, Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου!
Αφού συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών και το μοίρασμα της περιουσίας, Λάτσιος και Μενεγάκη δούλεψαν στο μυαλό τους όλα όσα είχαν συμβεί και όσα τους περιμένουν από εδώ και πέρα.
Οι οριστικές ανακοινώσεις έγιναν στο ραντεβού τους την Καθαρά Δευτέρα, στο γνωστό σούσι μπαρ στο Κεφαλάρι.
Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου σε 6 μήνες, για να επιβεβαιώσουν ότι η αρχική τους απόφαση δεν αλλάζει.
Έτσι, θα πέσει και επίσημα η αυλαία του γάμου...
Την ίδια ώρα, η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να μένει στα Μελίσια μαζί με τα τρία παιδιά τους, την μητέρα της και τον πατριό της.
Από την άλλη, ο Γιάννης Λάτσιος ετοιμάζεται να επιλέξει σε ποιό σπίτι -από τα 3 στα οποία έχει καταλήξει, όλα στην περιοχή των Μελισίων- θα εγκατασταθεί. Παράλληλα, επικεντρώνεται στα επαγγελματικά του, με πρώτο μέλημα την ενίσχυση της πρωινής ζώνης και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.