Social Icons

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Ερυθρόλευκες"... διαψεύσεις στα μεταγραφικά

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο... κυνήγι του Φάμπιο Αουρέλιο και του Ντάνι Φερνάντες ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου। Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Liverpool Echo", οι πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον αριστερό μπακ των "reds", ωστόσο διέψευσαν σήμερα τα συγκεκριμένα σενάρια, τονίζοντας ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά ότι η ομάδα διαθέτει αξιόπιστες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας της.
Οσο για τον Ντάνι Φερνάντες του Ηρακλή, που αγωνίζεται στον "Γηραιό" δανεικός από την Μπόχουμ, υπάρχει ένα μικρό ενδιαφέρον, αλλά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει πρώτα να εξασφαλίσει ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" για έναν ακόμα χρόνο και έπειτα να ψάξει για τον αντικαταστάτη του κάτω από τα γκολπόστ. Τα τρέχοντα θέματα του Ολυμπιακού είναι πολλά, αφού οι "ερυθρόλευκοι" πληρώνουν ακόμα τα λάθη του περσινού καλοκαιριού, τις κακές επιλογές στις μεταγραφές, αλλά και τις πολλές αλλαγές προπονητών κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τα περισσότερα από αυτά αναμένεται να δρομολογηθούν μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι θα εξαρτηθούν και από την πορεία της ομάδας στα πλέι-οφ, αλλά και την προοπτική εξόδου στους ομίλους του Champions League. Στο αγωνιστικό "μέτωπο", τα ευχάριστα νέα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντουντού, που αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή. Παράλληλα, υπάρχουν φήμες που θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να λύνουν από τώρα το συμβόλαιο τους με τον Χέσους Ντάτολο, που δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα. Ο "Μπόσκο" δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Άρη τους τιμωρημένους Νικοπολίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μήτρογλου, αλλά και τον Ντάρμπισαϊρ, που είναι τραυματίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.