Social Icons

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Εμπρηστική επίθεση στον Αντώνη Κανάκη

Στις φλόγες τυλίχθηκε το τζιπ του Αντώνη Κανάκη κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής σε τοπικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (16/4) στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του παρουσιαστή το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην οδό Ανδριανουπόλεως 35 στην Καλαμαριά κοντά στο ραδιοφωνικό στούντιο.
Οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους συνεργάτες τους προσπαθήσουν να σβήσουν τη φωτιά η οποία είχε ήδη προκαλέσει ζημιές στον προφυλακτήρα και την ανάρτηση του οχήματος.
Παράλληλα, ο παρουσιαστής κάλεσε την Πυροσβεστική που διενεργεί προανάκριση και στη συνέχεια το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με γερανό.
Οι ακροατές της ραδιοφωνικής συχνότητας στην οποία εκπέμπει ο σταθμός του για αρκετή ώρα άκουγαν μουσική χωρίς να μιλάει ο Αντώνης Κανάκης με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ο παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός το βράδυ της ίδιας μέρας δεν έκανε καμία αναφορά στο γεγονός θέλοντας πιθανότατα να μην δώσει έκταση στο περιστατικό.
Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να δέχεται απειλές κάτι όμως που το διέψευσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.