Social Icons

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Φουλάρει για 10αρι

Για την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου φουλάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει σε πρώτο πλάνο μεγάλους παίκτες, όπως οι Χουάν Ρικέλμε και Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο.

Με δεδομένη την επιστροφή του Λομανά Λούα Λούα και την κάλυψη του κενού στην αριστερή πτέρυγα, οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν πανιά για την αγορά "10αριού", ο οποίος θα κάνει την διαφορά στον Θρύλο. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η ομάδα του Πειραιά παρά την παρουσία του Ζίκο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θέλει να φέρει παίκτη από την "χώρα του ταγκό". Ο ατζέντης Πίνι Ζάχαβι έχει προτείνει στον Γιάννη Χρυσικόπουλο τους Χουάν Ραμόν Ρικέλμε και Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο, δύο Αργεντίνοι, οι οποίοι αποτελούν αν μη τι άλλο δέλεαρ για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο μπαμ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι "μαέστρος" του Μαραντόνα Ο 31χρονος Χουάν Ραμόν Ρικέλμε αποτελεί αναμφισβήτητα τον καλύτερο μέσο της Αργεντινής τα τελευταία χρόνια. Ο αρχηγός της Μπόκα Τζούνιορς αγωνίζεται βασικός στην "Μπιανσκοσέλεστε" και αποτελεί το πρώτο βιολί της ορχήστρας του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα. Τα οικονομικά προβλήματα στην Μπόκα ανάγκασαν το καλοκαίρι τους διοικούντες την ομάδα του Μπουένος Άιρες να πουλήσει τον Παλάσιο έναντι 3.000.000 ευρώ στην Τζένοα. Οι πληροφορίες τους ήθελαν να προσπαθούν να βγάλουν στο σφυρί και τον Ρικέλμε. Παρ΄ όλα αυτά, όμως, ο μεγάλος αρχηγός παρέμεινε στην ομάδα και μέχρι στιγμής μετρά στο πρωτάθλημα 10 συμμετοχές και ένα γκολ. Τα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να κινηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή βάσει των προβλημάτων της Μπόκα δεν είναι απλησίαστα για τον Ολυμπιακό, ενώ ο παίκτης δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει και να συνεργαστεί με τον Ζίκο, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για τον Ρικέλμε. Σενάριο και για Ντ’ Αλεσάντρο Ένα ακόμα όνομα το οποίο ακούγεται για τους ερυθρόλευκους είναι του άσου της Ιντερνασιονάλ Αντρές Ντ΄Αλεσάντρο. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, έχει ιταλικό διαβατήριο και έχει στο ενεργητικό του 42 συμμετοχές και 10 γκολ. Ο λάτιν μέσος μετά το όχι και τόσο θετικό του πέρασμα από την Σαραγόσα έχει αναστηθεί στην Βραζιλία και δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση από την Ευρώπη. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να κλείσει τις μεταγραφές άμεσα και να είναι δυνατόν πριν από τα Χριστούγεννα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.