Social Icons

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ζίκο: "Τρεις θέλω, όχι τέσσερις"

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού όπου περιμένει τον Λούα Λούα όπως δήλωσε. Παράλληλα, διευκρίνισε τα όσα δήλωσε στο ματς με την Άρσεναλ. Aπό την πλευρά του ο προπονητής του Πανθρακικού αναφέρθηκε στην διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Ζίκο απόλυτα ικανοποιημένο από την απόδοση της ομάδας του να τονίζει και παράλληλα να ξεκαθαρίζει πως ο Ολυμπιακός θέλει τρεις παίκτες και όχι τέσσερις, και το θέμα χάθηκε... στην μετάφραση. Ο λόγος έχει να κάνει με τον μεταφραστή καθώς είχε κάνει λάθος στα λεγόμενα του Βραζιλιάνου τεχνικού στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου με την Άρσεναλ, κάτι που θέλησε να διορθώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού. "Μπορούσαν και περισσότερα" "Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες γιατί μετά από ένα σημαντικό ματς, πέτυχαν τρία γκολ και θα μπορούσαν να βάλουν και περισσότερα. Ανησυχούμε μήπως χαλαρώσουμε όταν παίζουμε με μια πιο μικρή ομάδα και για αυτό προσπαθώ να κρατώ τους παίκτες μου σε εγρήγορση", τόνισε αρχικά ο Ζίκο και συνέχισε λέγοντας: "Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφουν μερικοί παίκτες. Οι Τοροσίδης και Ζαϊρί πήραν ήδη χρόνο και ο Ζεβλάκοφ μέσα στην εβδομάδα θα πάρει λεπτά συμμετοχής." Για ποιο λόγο καθυστέρησε τις αλλαγές: "Θεώρησα πως οι παίκτες δεν ήταν τόσο καταπονημένοι. Ήταν μια χαρά όλοι τους. Οι παίκτες δεν αισθάνονταν κάπως και αποφάσισα να κάνω τότε την αλλαγή." Για τον Λούα Λούα: "Τον περιμένω. Δεν τον ξέρω, όσο τον ξέρετε εσείς. Θέλω να τον δω και από κοντά και αν είναι σε καλή κατάσταση θα δώσω το πράσινο φως για να ξεκινήσει η απόκτηση του." Για τον Έλτον Μπραντάο της Σάο Καετάνο: "Έχουμε δώσει διάφορα ονόματα στην διοίκηση. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη." Για την δεύτερη μεταγραφή αν αποκτηθεί ο Λούα Λούα: "Θα το επαναλάβω. Οι τρεις θέσεις είναι του αριστερού χαφ, μια θέση του επιτελικού μέσου όπου παίζει ο Όσκαρ και έναν φορ όπως ο Μήτρογλου. Ουσιαστικά θέλω να δουλεύω με παίκτες σε κάθε θέση. Εμείς σε κάποιες θέσεις έχουμε παραπάνω και για αυτό παίζουν σε άλλες θέσεις." Για την θέση του Τοροσίδη: "Το θετικό είναι πως ο Τοροσίδης μπορεί να παίξει σε όποια θέση θέλει. Δεν βλέπω γιατί να μην βάλω τον Τοροσίδη λίγο πιο μπροστά. Και με την ΑΕΚ εκεί έπαιξε και έβαλε δύο γκολ. Καλός ήταν και ο Ντομί, αν και έπαιξε στο κέντρο. " Καρτιέ: "Υπήρχε μεγάλη διαφορά επιπέδου" "Πιστεύω πως το σημερινό ματς ήταν ενδιαφέρον για όλους. Αυτό ισχύει και για τους παίκτες των δύο ομάδων αλλά και για τους φιλάθλους", τόνισε αρχικά ο Καρτιέ και συνέχισε λέγοντας: "Σήμερα ήταν ένα ανοιχτό ματς αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο."Για την εμφάνιση του Ταΐρη: "Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα να συμμετάσχει σε τέτοιο παιχνίδι."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.