Social Icons

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

«Λίγες πιθανότητες»


Ο τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Κόρνελ Τάλναρ, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόκριση και πως η ομάδα του έχει ελάχιστες πιθανότητες. Το gazzetta.gr είναι στο ΟΑΚΑ.
«Για εμάς είναι ένα σημαντικό ματς, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με πολλές επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε λίγες πιθανότητες μετά την ήττα στο Βουκουρέστι, ωστόσο, ελπίζουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα θετικό αποτέλεσμα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ελπίζουμε ότι η ατυχία θα μας αφήσει κάποια στιγμή, όπως στο ματς με την Βασλούι στο πρωτάθλημα. Παρότι το 0-1 που χάσαμε στην έδρα αύριο μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας. Από την στιγμή που δεν παίζουν τρεις βασικοί είναι λογικό να κάνω αλλαγές. Μετά την προπόνηση σήμερα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και ποιοι θα παίξουν. Θα ήταν πάρα πολύ καλό να περάσουμε στον επόμενο γύρο αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους.Eίναι γνωστό ότι έχουμε οικονομικό πρόβλημα όπως όλη η χώρα εξάλλου. Εμείς όμως έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».Νικολιέσκου: «Η τελευταία μας ευκαιρία»Τους παίκτες της Ντιναμό εκπροσώπησε ο Κλαούντιου Νικολιέσκου. Ο επιθετικός των Ρουμάνων που είχε χάσει πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι, είπε: «Συμφωνώ με τον προπονητή. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και ως ρουμάνικη ομάδα που έχει πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο.Είναι δύσκολο. Θέλουμε δύο γκολ. Αν και έχασα το πέναλτι στο Βουκουρέστι ελπίζω αύριο να κάνω κάτι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, έχει φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν θεωρώ ότι είναι εκδίκηση για εμένα. Το θέμα είναι όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και να τον κερδίσουμε. Θεωρούμε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κάνουμε ότι και στο Λίμπερετς γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερη ομάδα αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.