Social Icons

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Θέμα χρόνου το "oui"

Πολύ κοντά στο να πει το "oui" στον Ολυμπιακό είναι ο Χατέμ Μπεν Αρφά της Μαρσέιγ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ακόμα και σήμερα δεν αποκλείεται ο Γάλλος να απαντήσει θετικά στην πρόταση "μαμούθ" (2,2 εκ. ευρώ τον χρόνο) των ερυθρολεύκων, οι οποίοι τα έχουν βρει σε όλα με την Μαρσέιγ στα 8.000.000 ευρώ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόταση που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Ολιμπίκ και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να περιμένουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποφασίσει για το αν θα κινηθεί σοβαρά για την απόκτηση του 22χρονου βιρτουόζου μέσου. "Έλα σε μας και θα πας Μουντιάλ" Οι ερυθρόλευκοι φοβούμενοι ότι η πλευρά του παίκτη θα προσπαθήσει να τρενάρει αρκετά την υπόθεση έτσι ώστε να μπει στο κόλπο κι άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, πιέζουν ασφυκτικά τις τελευταίες ώρες τόσο την Μαρσέιγ όσο και τον μάνατζερ του νέου Ζιντάν προκειμένου άμεσα να έχουν την απάντηση που επιθυμούν διακαώς. Χαρακτηριστικό ήταν το τηλεφώνημα του Δημήτρη Θεοδωρίδη προς τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. "Έλα σε εμάς και θα πάς στο Μουντιάλ. Εδώ θα είσαι βασιλιάς", ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος χειρίζεται μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη την υπόθεση και ποντάρει πολλά στην επιθυμία του παίκτη να πάρει παιχνίδια για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ. Σε ότι έχει να κάνει με την Μαρσέιγ, οι άνθρωποι της πιέζουν και εκείνοι με την σειρά τους τον παίκτη να αποδεχτεί την προσφορά του Ολυμπιακού, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι δύσκολα θα βρεθεί άλλη ομάδα να τους δώσει τόσα χρήματα ως αντάλλαγμα για τον διεθνή άσο. Προθεσμία μέχρι τα Χριστούγεννα Όπως σας προαναφέραμε στόχος των ερυθρολεύκων είναι η υπόθεση να κλείσει άμεσα. Ως εκ τούτου αν ζητήσει ο παίκτης παράταση τότε η ομάδα του Πειραιά θα του διαμηνύσει πως θα την έχει μέχρι την Παρασκευή. Σε αντίθετη περίπτωση τότε το κεφάλαιο Μπεν Αρφά θα κλείσει για τον Θρύλο και θα επανέλθουν στο προσκήνιο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην λίστα κάτω από εκείνο του Γάλλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.