Social Icons

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Oι Γάλλοι γράφουν για Μπεν Αρφά!

Μετά τον Ρικέλμε, άλλο ένα μεγάλο όνομα ακούστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον διεθνή Γάλλο, Μπεν Αρφά που αγωνίζεται στην Μαρσέιγ και αν το δημοσίευμα της "Equipe" αληθεύει τότε πρόκειται για βόμβα μεγατόνων. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γαλλοτυνήσιος παίζει στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Στον Πειραιά μπορεί να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν σκοπό να κάνουν, όμως τα ξένα δημοσιεύματα (πατήστε εδώ για να δείτε της Equipe) βγάζουν στο φως ουκ ολίγα ονόματα καθημερινά. Το νέο όνομα που γράφτηκε για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι αυτό του Μπεν Αρφά που δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Μασσαλία και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη. Φυσικά πρόκειται για ένα τεράστιο -δίχως υπερβολή- όνομα και η περίπτωση να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι είναι εξαιρετικά δύσκολη. Διεθνής με την Εθνική Γαλλίας από το 2007, ένας από τους καλύτερους παίκτες του "σαμπιονά", με επαγγελματική καριέρα από τα 17, ο Μπεν Αρφά είναι ο παίκτης που μπορεί... να ρίξει τα τσιμέντα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο 22χρονος Γαλλοτυνήσιος βρίσκεται στην Μαρσέιγ από το 2008 και σε 42 συμμετοχές έχει πετύχει 6 γκολ, ενώ τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο ποδόσφαιρο τα είχε κάνει στην Λιόν όπου από το 2004 εως το 2008 σε 64 ματς είχε πετύχει 6 γκολ. Όσο για την Εθνική Γαλλίας έχει 7 συμμετοχές και ένα γκολ. Η μεγάλη ποδοσφαιρική αξία του 22χρονου είναι αδιαμφισβήτητη όχι όμως και η εγκυρότητα του δημοσιεύματος έστω κι αν μιλάμε για την ιστορική "Equipe". Ο Μπεν Αρφά εν δράσει... http://www.youtube.com/watch?v=dKaQyuCPE_Q&feature=player_embedded

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.