Social Icons

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Καλά και ..ηλιόλουστα Χριστούγεννα υπόσχεται η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καιρός βελτιώνεται, σε όλη τη χώρα, οι άνεμοι θα είναι μέτριοι εως ασθενείς.Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ο καιρός θα είναι ήπιος, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Ειδικότερα για την ημέρα των Χριστουγέννων, η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στέρεα, τη Μακεδονία και τη Θράκη όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στην υπόλοιπη χώρα και κατά τόπους θα σημειωθούν παροδικές βροχές.
Οι άνεμοι παραμένουν νότιοι 4 με 6 και στα πελάγη 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου από τα βόρεια. Οι άνεμοι από νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ (και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ), θα στραφούν το απόγευμα σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατου, οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και νησιά ανατολικού αιγαίου. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο www.tanea.gr/kairos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.