Social Icons

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Από το νέο έτος ο Λούα Λούα, μουρμούρες για Ζίκο, νέα εξέλιξη για Μπεν Αρφά!


Ο Λούα Λούα μπορεί να βρίσκεται στον Πειραιά και να δοκιμάζεται, αλλά η φυσική του κατάσταση δεν... ανοίγει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν την οριστική απόφαση το νέο έτος. Μουρμούρες για Ζίκο
Η έλευση του Λομανα Λούα Λούα, έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, μιας κι ο παίκτης είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από την πρώτη του θητεία στον Πειραιά, αλλά άπαντες θα πρέπει να περιμένουν το... καινούργιο έτος για να δουν αν θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται πολύ πίσω στην φυσική κατάσταση και ο Ζίκο θέλει να τον δει να προπονείται μερικές μέρες με τον Ολυμπιακό, για να διαπιστώσει αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα και να επανέλθει σε... φυσιολογικά επίπεδα.

Νέα εξέλιξη με Μπεν Αρφά




Εκτός παιχνιδιού από την... διεκδίκηση του Χατέμ Μπεν Αρφά μένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως δήλωσε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, η ομάδα του δεν θα κάνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο!

Αυτό αυτομάτως, βγάζει τον... βασικό διεκδικητή του ταλαντούχου επιθετικού στην άκρη κι εφόσον ο παίκτης αποφασισθεί να πωληθεί, ο Ολυμπιακός μπαίνει πιο... γερά στο κόλπο. Πάντως, ο Μπεν Αρφά είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να υπάρχει καμία εξέλιξη έως την Τετάρτη.

Μουρμούρες για Ζϊκο

Η ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως είναι φυσικό δυσανασχέτησε άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν πάλεψε κι έχασε με κάτω τα χέρια... απογοήτευσε τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα στο λιμάνι άρχισαν και οι πρώτες γκρίνιες για τον Ζίκο. Οι... εμπνεύσεις του δεν ήταν επιτυχημένες και γενικότερα οι εμμονές του στα ίδια πρόσωπα έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν σκάσει...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.