Social Icons

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Στον τελικό με ανατροπή η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Ατλάντε στον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Εστουντιάντες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, το Σάββατο (18:00).

Οι Μεξικανοί μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5' με τον Γκιγέρμο Ρόχας, αλλά οι Καταλανοί έκαναν την ανατροπή. Ο Σέρχιο Μπούσκετς ισοφάρισε στο 35' και ο Λιονέλ Μέσι στο 55' έβαλε μπροστά την Μπαρτσελόνα, ενώ είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα. Ο Πέδρο διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 67' και έκανε το ρεκόρ που όλοι περίμεναν, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην παγκόσμια ιστορία που μέσα σε μία χρόνια σκόραρε σε 6 διαφορετικές διοργανώσεις. Αυτές είναι Champions League, πρωτάθλημα, κύπελλο, super cup Ισπανίας, super cup Ευρώπης και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. ΑΤΛΑΝΤΕ: Φεντερίκο Βιλάρ, Μιγκέλ Νέγκρο, Τσικάρο, Λουΐς Βελάσκες (63' Γκαμπριέλ Περέιρα), Τσέπε, Χόμπιτ, Φερνάντο Ναβάρο, Ντανιέλ Αρεόλα, Σαντιάγκο Σολάρι (56' Αντρές Κάρεβιτς), Γκιγέρμο Ρόχας, Ραφαέλ Μαρκες.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Ραφαέλ Μάρκες (54' Πικέ), Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Γιαγιά Τουρέ (53' Μέσι), Τσάβι, Μπούσκετς, Πέδρο, Ινιέστα (76' Μπόγιαν), Ιμπραΐμοβιτς.
Δείτε τα γκολ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.