Social Icons

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

14η αγ.: Πήρε το ντέρμπι η Κέρκυρα, μοιρασιά στο Ελληνικό

Την έβδομη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η πρωτοπόρος Κέρκυρα καθώς λύγισε στο 81’ την μαχητική Δόξα Δράμας με το γκολ του Βενέτη. “Λευκή” ισοπαλία είχαμε στο Ελληνικό ανάμεσα σε Εθνικό και Παναιτωλικό, ενώ ο Εθνικός Αστέρας “σκόνταψε” στο Αιγάλεω (1-1).

Αναλυτικά οι αγώνες:
Πανσερραϊκός - Πιερικός 1-1(24' Αθανασιάδης / 19' Ολγκίν)Τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 μοιράστηκαν Πανσερραϊκός και Πιερικός στο μακεδονικό ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με κεφαλιά του Ολγκίν, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ καθώς ο Αθανασιάδης ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα. Ρόδος - Ηλιούπολη 2-0(57' Λάζετιτς, 64' Ζιλβάν)*58' Ζιλβάν δοκάριΣτην Ρόδο η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 2-0 της Ηλιούπολης. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Λάζετιτς από το 57’ και Ζιλβάν από το 64’. Να σημειωθεί πως τα “ελάφια” είχαν δοκάρι ένα λεπτό μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ με τον Ζιλβάν. Αιγάλεω - Εθνικός Αστέρας 1-1(8' Σκάρος / 82' Χωριανόπουλος)Το Αιγάλεω έφτασε κοντά στην πρώτη του φετινή νίκη καθώς μέχρι το 82’ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Σκάρου από το 8’. Όμως, οκτώ λεπτά πριν τελειώσει το ματς ο Χωριανόπουλος με ένα ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε το ματς χαρίζοντας στον Εθνικό Αστέρα τον βαθμό της ισοπαλίας.Εθνικός Πειραιώς - Παναιτωλικός 0-0Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι στο Ελληνικό μεταξύ Εθνικού και Παναιτωλικού σε ένα ματς που μπορεί να μην είχε σκορ, είχε όμως καλό ρυθμό και φάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος. Οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται πλέον οκτώ βαθμούς πίσω από την Κέρκυρα, και έναν από τον Εθνικό Αστέρα. Ιωνικός - Αγροτικός Αστέρας 0-0Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι χωρίς φάσεις, Ιωνικός και Αγροτικός Αστέρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Έτσι, οι μεν Νικαιώτες παρέμειναν στην 16η θέση της βαθμολογίας, οι δε “σταχυοφόροι” στην 13η. Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 1-0(81' Βενέτης)Έστω και δύσκολα, η Κέρκυρα λύγισε την αντίσταση της μαχητικής Δόξας χάρη στο σουτ του Βενέτη στο 81ο λεπτό. Έτσι, οι Φαίακες αποσπάστηκαν επτά βαθμούς από τον δεύτερο Εθνικό Αστέρα και πλέον έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο αβαντάζ για την συνέχεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.