Social Icons

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τα ματς της 13ης αγωνιστικής


Η ΑΕΚ υπέκυψε στις πολλές απουσίες της και στον αποφασιστικό Πανιώνιο με 3-1. Σκόρερ οι Μανιάτης, Ριέρα και Μπάλαμπαν. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Παναθηναϊκός του Ατρομήτου και πλησίασε στο -1 από τον Ολυμπιακό. Μισάωρη διακοπή λόγω επεισοδίων στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές που πέταξαν μολότοφ και αστυνομικούς που έκαναν χρήση χημικών.

Το Σάββατο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από τα "Πηγάδια" της Ξάνθης, λίγα 24ωρα πριν το ματς με την Αρσεναλ, χάρις στο τέρμα του Λεονάρντο στο 31'. Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικρατούσε με 1-0 της ΑΕΛ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλάνταν Ίβιτς. Την ίδια μέρα, η αγωνιστική ξεκίνησε με το ματς Λεβαδειακός-Άρης και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 χάρις στα τέρματα των Κάμπορα και Ναφτί. Την Κυριακή, σε ένα... αγγλικό παιχνίδι στο "Ανθή Καραγιάννη", ο Ηρακλής επικράτησε του γηπεδούχου ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2. Την ίδια ώρα ο Πανθρακικός κατακτούσε μόλις τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα έπειτα από το 0-0 στο στάδιο της Κομοτηνής. Λίγη ώρα μετά, o Εργοτέλης κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας εντός έδρας της Καβάλας με 1-0 με τον Μάρις Βερπακόφσκις να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης στο 24'.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.