Social Icons

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

«Έπρεπε να το βάλω»



Όπως στην Ολλανδία έτσι και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Όσκαρ είχε αρκετά καλή απόδοση. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ισπανός ανέβηκε πολύ και βοήθησε αρκετά την ομάδα για να φθάσει στην μεγάλη νίκη. Για τον Όσκαρ ήταν σημαντικό ότι οι ακατονόμαστοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αστέρα, αφού έτσι θα είχε μεγάλη πίεση η ομάδα.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον Αστέρα και να έρθει με διαφορά τεσσάρων πόντων στο ντέρμπι. Δεν το έκανε και εμείς δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία να περάσουμε στην κορυφή να πάει χαμένη. Τώρα κοιτάμε μπροστά και το ματς με την Ξάνθη", ήταν τα λόγια του Όσκαρ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: "Κάναμε μεγάλη δουλειά όλοι και εμείς και οι προπονητές. Είχαμε καρδιά και μυαλό. Παίξαμε καλή μπάλα και ευχαριστήσαμε τον κόσμο παίρνοντας μία καθαρή που δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει".

Ο Ισπανός μίλησε και για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε για να κάνει το 3-0. "Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι σε καλή κατάσταση. Έχασα το γκολ και οι συμπαίκτες μου με πείραξαν γι' αυτό. Πλάκα κάναμε, αλλά έπρεπε να το βάλω", ήταν το σχόλιο του Όσκαρ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.