Social Icons

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οικονομικος μεγιστάνας στον Παννεμεατικό!!!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της χθεσινής εφημερίδας "ΣΦΗΚΑ" θα σκάσει βόμβα στην Νεμέα!...

Επιχειρηματίας που έχει έδρα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων την Αθήνα τεράστιου οικονομικού βεληνεκούς για τα Κορινθιακά δεδομένα ετοιμάζεται να κάνει επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Δήμο Νεμέας.

Είναι γαμπρός στην Νεμέα και η σύζηγος του ανήκει σε μια από τις γνωστές οικογένειες της πόλης. Ο κύριος Γ.Β. λοιπόν εδώ και πολλά χρόνια συντηρεί ομάδες των Αθηνών σε όλες τις κατηγορίες βάζοντας στην τσέπη του ως χορηγία ποσά που αν τα ακούσει η νέα Δοιήκηση της Κορίνθου θα λιποθυμήσει! Το κάνει χωρίς να έχει καμία εμπλοκή στα διοικητικά πράγματα κάτι που δεν του αρέσει. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα "ΣΦΗΚΑ" η γυναίκα του τον πιέζει να επενδύσει τα λεφτά του στην πόλη της, τον Παννεμεατικό δηλαδή και απότι φαίνεται η πίεση αυτή έχει "πιάσει τόπο". Γνωρίζοντας τον Γ.Β. πολλοί υποστηρίζουν ότι άμα τελικά βάλει τα λεφτά του (αυτά που βάζει στις αθηναικές ομάδες) στην Νεμέα ο Πανεμεατικός μπορεί να φτάσει μέχρι την Γ Εθνική!!

Ίσως έχουμε νεότερα και πριν τα Χριστούγεννα, ίδωμεν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.