Social Icons

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Σφραγίζει την πρόκριση!


'Ωρα πρόκρισης! . Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν απόψε (21:45, ΝΕΤ) την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη και θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να περάσουν στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ή στη χειρότερη περίπτωση να χάσουν από την Άρσεναλ, εφόσον η Σταντάρ Λιέγης δεν νικήσει την Άλκμααρ, στο άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ζίκο θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού και ο Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τους Γκαλέτι (δεξιά) και Λεονάρντο (αριστερά). Πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου θα βρίσκεται ο Όσκαρ.
Όσον αφορά την Άρσεναλ, η αρχική σύνθεση των Λονδρέζων θα είναι η εξής: Φαμπιάνσκι (τερματοφύλακας), Τζίλμπερτ (δεξί μπακ), Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ (κεντρικοί αμυντικοί), Κρουζ (αριστερό μπακ), Σονγκ, Ράμσεϊ (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Γουόλκοτ (δεξί χαφ), Μερίδα (αριστερό χαφ), Γουίλσιρ (πιο μπροστά) και Βέλα (επιθετικός).
Τα οικονομικά οφέλη της πρόκρισης
Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός περάσει στους «16» του Champions League θα μπουν περίπου 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του. Επίσης, αν σήμερα έρθει ισόπαλος με την Άρσεναλ θα πάρει 400.000 ευρώ, ενώ αν τη νικήσει το ποσό θα είναι διπλάσιο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.