Social Icons

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Και τώρα Άρσεναλ...


Στην άκρη αφήνουν για λίγο το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και πλέον ρίχνουν το βάρος τους στην καθοριστική αναμέτρηση της Τετάρτης (21.45, ΝΕΤ) κόντρα στην Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» με έναν βαθμό εξασφαλίζουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αλλά ακόμα και με ήττα είναι εφικτός ο στόχος τους, αρκεί να μην κερδίσει η Σταντάρ Λιέγης την Αλκμαάρ. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ζίκο είναι αποφασισμένοι να παίξουν για τη νίκη και μόνο προκειμένου να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.Άλλωστε, οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού η Άρσεναλ αναμένεται την Τρίτη στη χώρας μας με αρκετές απουσίες βασικών παικτών. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φαν Πέρσι, Γκιμπς, Μπέντνερ, Κλισί, Τζουρού και Ροζίτσκι, ενώ και οι Εμπουέ, Τραορέ, Γκαλάς, Εντουάρντο θεωρούνται αμφίβολοι για το ματς της Τετάρτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.