Social Icons

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Λίγος και στην Πόλη!


Ο Παναθηναϊκός παρουσιάσε το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο και στην Πόλη, ηττήθηκε από την Γαλατά με 1-0 και πλέον κόντρα στην Ντιναμό θα σφραγίσει την πρόκριση στους «32».
Καρέ αλλαγών Οι αλλαγές στην ενδεκάδα μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη αλλά και τις απουσίες των Σαλπιγγίδη(τραυματίας) και Σεϊταρίδη ήταν δεδομένες. Ο Χενκ Τεν Κάτε προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές δίνοντας φανέλα βασικού στους Φίλιππο Δάρλα, Άντε Ρουκάβινα, Σεντρίκ Καντέ και Γιώργο Καραγκούνη.Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, αριστερά ο Δάρλας, δεξιά ο Βύντρα και Καντέ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης στα αμυντικά χαφ, αριστερό «φτερό» ο «Ρούκα», δεξί ο «Κάρα» και στην κορυφή ο Σισέ.Πούλημα μπάλας, πρόβλημα στα αριστεράΑπό το πρώτο σφύριγμα του Μπέμπεκ η Γαλατά πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, μιας και ο Παναθηναϊκός... πουλούσε για πλάκα την μπάλα στην μεσαία γραμμή δίνοντας την ευκαιρία στους Τούρκους να ανανεώνουν τις επιθέσεις τους. Καθαρό μυαλό δεν υπήρχε, Κατσουράνης κατά κύριο λόγο και Ζιλμπέρτο δεν ηρεμούσαν το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι ήταν κομμένοι στην μέση, με τον Σισέ αποκομμένο από την υπόλοιπη ομάδα.Πάντως, οι γηπεδούχοι αν και είχαν την κατοχή δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο. Απλά εκμεταλλεύθηκαν το κενό που υπήρχε στα αριστερά της «πράσινης» άμυνας(μετά το 20' ο Καραγκούνης έδινε βοήθειες στον Δάρλα, με τον Ρουκάβινα να πηγαίνει δεξιά) δύο-τρεις φορές με τον Αρντά και τον Σάμπρι να ταλαιπωρούν τον Αγρινιώτη μπακ και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.Μία και καλήΗ φάση του ημιχρόνου, όμως, ανήκε στον Παναθηναϊκό που από το 30' και μετά ανέβασε στροφές. Στην μια και μοναδική φορά σε ολόκληρο το ημίχρονο(36') που έγινε ένας σωστός συνδυασμός ο Ρουκάβινα έβγαλε κάθετα την μπάλα στον Σισέ, αλλά το πλασέ του Γάλλου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Λέο Φράνκο.Διπλό αυτογκόλ!Το κενό που σας προαναφέραμε στα αριστερά προσπάθησε να φτιάξει ο Τεν Κάτε, αντικαθιστώντας τον Δάρλα με τον Σπυρόπουλο.Πάντως, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μια φάση που χρειάστηκαν δύο... αυτογκόλ! Ένα της άμυνας που δεν «καθάρισε» την στημένη φάση μη μπορώντας να απομακρύνει και ένα του Ζιλμπέρτο που από τα πόδια του η μπάλα κατέληξε στο πλεκτό έπειτα από σουτ του Σαρπ.Αντίδραση δίχως αντίκρισμαΤο γκολ αυτό σαν να... ξύπνησε τους «πράσινους» που απάντησαν άμεσα με δύο καλές ευκαιρίες αλλά τόσο ο Ρουκάβινα που ήταν ο μόνος που είχε διάθεση όσο και ο Σισέ δεν βρήκαν στόχο. Στο 61' ήρθε και η πρώτη κίνηση του Τεν Κάτε από τον πάγκο, με τον Χριστοδουλόπουλο να πέρνει την θέση του αρνητικού Κατσουράνη.Στην συνέχεια ο Ολλανδός έριξε στην μάχη και τον Νίνη αντί του Καραγκούνη και ο μικρός λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά στο 76' τον πρόλαβε ο Τοπάλ πριν πλασάρει τον Λέο Φράνκο. Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι.Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι τέλους το 1-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.