Social Icons

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

"Ελεύθερος" ο Καστίγιο για Ολυμπιακό

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έδωσε επίσημα εγγράφως το ελεύθερο στον Νέρι Καστίγιο να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Επικοινωνία το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον 25χρονο μεσοεπιθετικό και τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη, επιστρέφει στον Πειραιά ο Μεξικανός με μορφή δανεισμού.
Θετικές είναι οι εξελίξεις για την επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε και εγγράφως γνωστό στον ποδοσφαιριστή πως έχει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί την επιστροφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδος. Μάλιστα ο Μεξικανός αργά το βράδυ της Δευτέρας (11/1) είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη που βρίσκεται στην Αμερική για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο "δανεισμός" του ποδοσφαιριστή στους "ερυθρόλευκους". Οι Πειραιώτες θα χρειαστούν να πληρώσουν στους Ουκρανούς για τον Νέρι Καστίγιο ως ενοίκιο περίπου 1.500.000 ευρώ για 1.5 χρόνο. Η επιθυμία του Μεξικανού να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη και για τον λόγο αυτό έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις κατά πολύ καθώς θα αποκομίσει από τους "ερυθρόλευκους" τα μισά χρήματα από αυτά που θα έπαιρνε αν έμενε στη Σαχτάρ. Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η ΠΑΕ να ανακοινώσει σύντομα και επίσημα την οριστική επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό, ύστερα από εκείνη του Λούα Λούα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.