Social Icons

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο Σκόκο επιμένει για Θρύλο

Εντείνεται η κόντρα ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την πλευρά του Αργεντινού Νάτσο Σκόκο, ο οποίος επιμένει να έρθει στον Θρύλο. Ποια είναι η αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Οι κιτρινόμαυροι σε μια προσπάθεια να βάλουν τέλος στα σενάρια που θέλουν τον 24χρονο να προβάρει τα ερυθρόλευκα τοποθετήθηκαν επίσημα με ανακοίνωση τους τονίζοντας πως δεν πωλείται ο παίκτης σε καμία ελληνική ομάδα. Την ίδια ώρα καλούν με εξώδικο τον εκπρόσωπο του παίκτη κ. Παύλο Διαννή, ο οποίος με δηλώσεις του έδειξε Θρύλο, να ανακαλέσει τα λεγόμενα του σχετικά με οφειλές της Ένωσης προς τον Αργεντινό άσο. Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στο αντίπαλο στρατόπεδο, έχοντας ως μεγάλο ατού στην υπόθεση την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να μετακομίσει στον Πειραιά. Ο 24χρονος έχει πολλά παράπονα από την "Ένωση", καθώς όπως έχει διαρρεύσει δεν θέλει να συνεχίσει σε ένα σύλλογο, ο οποίος δεν πρωταγωνιστεί και ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Δεν ανησυχούν στον Θρύλο Πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Νάτσο Σκόκο. Στο πλαίσιο αυτό οι πρωταθλητές θα περιμένουν για λίγο ακόμα τυχόν εξελίξεις και αναλόγως θα πράξουν. Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι κιτρινόμαυροι, οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να έχουν μιλήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ, πριν από το ντέρμπι και να έχουν συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για την απόκτηση του 24χρονου. Παρ’ όλα αυτά μετά τις εμφανίσεις του 24χρονου σε "Καραϊσκάκη" και ΟΑΚΑ οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να πάρουν την απόφαση και να δώσουν τον παίκτη. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα υπάρξει μεγάλος αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ και ουδείς θα ήθελε από τους μετόχους της Ένωσης να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα την δεδομένη στιγμή. Εν ολίγοις το θέμα έχει κολλήσει στην υπογραφή ή αν προτιμάτε ποιος θα είναι εκείνος που θα την βάλει και ο παίκτης θα μεταπηδήσει στον Θρύλο. Σε ότι έχει να κάνει με τον Σκόκο, ο 24χρονος, με τις ευλογίες των διοικούντων την ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό σε μία περίοδο που είχε μάλιστα πέσει στο τραπέζι η ιδέα να μην αγωνιστεί στο ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης". Που να φανταστούν οι κιτρινόμαυροι πως θα κερδίσουν τον Θρύλο έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον Σκόκο. Δυστυχώς για αυτούς το χειρότερο σενάριο το οποίο θα μπορούσε να συμβεί, επαληθεύτηκε βάζοντας σε μεγάλο ποσοστό την θηλιά στο λαιμό τους. Πλέον, δεν αποκλείεται υπό την πίεση του κόσμου να αναιρέσουν την συμφωνία και να κρατήσουν τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι δεν τους συμφέρει, αν αναλογιστούμε ότι τα χρέη σφίγγουν απειλητικά γύρω τους. Στο περίμενε ο Ντάτολο Σε περίπτωση που δεν κάτσει τελικά του Σκόκο, υπάρχει ο Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος έχει συμφωνήσει και περιμένει τους ερυθρόλευκους να τον καλέσουν στην Ελλάδα για να υπογράψει τον δανεισμό του στον Θρύλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.