Social Icons

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Νέο συμβόλαιο σε Σκόκο

Να «δέσει» το Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ επιθυμεί ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης είναι σε επαφές με τον μάνατζερ του Αργεντινού για νέο συμβόλαιο. «Γενοβέζος» ο Ταχτσίδης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα», ο Αδαμίδης μετέφερε στον μάνατζερ του Σκόκο την επιθυμία των μετόχων του συλλόγου να ανεβάσουν τις αποδοχές του Αργεντινού και να έχουν σύντομα μια συνάντηση μαζί του.
Ο υποψήφιος ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» διεμήνυσε στον Παύλο Διαννή πως ο Σκόκο θα έχει σπουδαίο και σημαντικό ρόλο στον σχέδιο της νέας διοίκησης: Τώρα είμαι εγώ εδώ. Να μεταφέρεις στον Σκόκο πως θα αλλάξουν όλα στην ΑΕΚ. Θα υπάρχει σταθερότητα και προοπτική. Δεν θα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ασυνέπεια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει και είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα. Θέλουμε ο Σκόκο να μείνει στην ομάδα και να γίνει ο ηγέτης της ΑΕΚ», φέρεται να είπε ο Αδαμίδης.
Επίσης, τόνισε στον μάνατζερ του Αργεντινού μέσου πως θα τους καλέσει την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τον ορισμό του νέου Δ.Σ., για να προτείνει και νέο συμβόλαιο στον παίκτη με καλύτερους οικονομικούς όρους. Όπως όλα δείχνουν, ο Σκόκο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ δείχνοντας έτσι και την εκτίμηση που του τρέφουν.
Πάντως, ο Διαννής φέρεται να απάντησε αρνητικά στον Αδαμίδη αναφέροντας του πως ο Σκόκο επιθυμεί να φύγει από την Ένωση, διότι έχει σοβαρά παράπονα από την συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπο του και δεν θέλει να ρισκάρει ακόμη μια χρονιά στην καριέρα του με μια ομάδα που δεν δείχνει να έχει προοπτική και παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Σκόκο τόνισε πως το θέμα δεν είναι οικονομικό.
Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Σταύρος Αδαμίδης θεωρεί πως μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι επιβεβλημένη. Ακόμα ο 36χρονος δικηγόρος μαζί με τον Γιώργο Κιντή ζητούν την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ, με προτεραιότητα αυτή της ρύθμισης του ομολογιακού δανείου της «Morgan Stanley».
Το καλοκαίρι στη Τζένοα ο Ταχτσίδης
Την καριέρα του στην Τζένοα θα συνεχίσει από το καλοκαίρι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goal», ο 19χρονος μέσος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ φέρεται να υπέγραψε πριν από τρεις ημέρες προσύμφωνο συνεργασίας με τους Γενοβάζους εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Έτσι, ο Ταχτσίδης θα ανήκει από το καλοκαίρι στους «ροσομπλού» και για τα επόμενα τρία χρόνια με μέσο όρο ετήσιων πάγιων απολαβών λίγο πάνω από τα 120.000 ευρώ. Το προσύμφωνο είναι δεσμευτικό και ακόμα και αν ο παίκτης τραυματιστεί. Αν βέβαια η Τζένοα αλλάξει μέχρι το καλοκαίρι γνώμη, θα μπορέσει να ακυρώσει τη μεταγραφή, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ μετρητά στον Ταχτσίδη, ενώ ένα ανάλογο ποσό θα κληθεί να πληρώσει και ο παίκτης σε περίπτωση που ανακαλέσει.
«Δεν φεύγει ο Χουάνφραν»
Ο Χουάνφραν δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην ΑΕΚ αλλά ο Ισπανός άσος δεν είναι διατεθειμένος να λύσει την συνεργασία του με την Ένωση. Αυτό διεμήνυσε ο μάνατζερ του, Αρτούρ Κανάλες στη «SportDay»: «Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ του πρότεινε ή θα του προτείνει να αποδεσμευτεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις μας. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.