Social Icons

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΒΥΖΑΣ - ΡΕΠΟ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Την ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή στην Αθήνα, χάνοντας με 2-1 από την Αγία Παρασκευή, επιτρέποντας με αυτό το αποτέλεσμα στον Βύζαντα Μεγάρων που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Πλατανιά με 1-0 να προσπεράσει στη βαθμολογία.

Εξάλου στα μεταγραφικά τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην "κορίνθιου" Μιχάλη Καφαντάρη στο Βύζα Μεγάρων, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.Ο 24χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος την Παρασκευή (29/1) από τη Ρόδο .Ο Καφαντάρης έχει αγωνιστεί στην Κόρινθο (59 συμμετοχές – 16 γκολ) σε δύο σεζόν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στη Ρόδο, χωρίς ωστόσο να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής (5 εμφανίσεις).




Αγ. Παρασκευή – Παναχαϊκή 2-1ΠΑΟ Ρουφ – Χερσόνησος 0-1Ασπρόπυργος – Ατσαλένιος 2-1Πλατανιάς – Βύζας Μεγάρων 0-1Παναργειακός – Παναιγιάλειος 1-1Κεραυνός Κερ. – Αίας Σαλαμίνας 0-2Ζάκυνθος – Καλλιθέα 2-1Σαρωνικός – Χαϊδάρι 5-0 Ρεπό: Κόρινθος


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.