Social Icons

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ

Τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε η Σαχτάρ έχουν κάνει αβέβαιο το μέλλον του Νέρι Καστίγιο για τον οποίο εκτός από τον Ολυμπιακό έχει δείξει ενδιαφέρον και η Κλαμπ Αμέρικα.
Το αφεντικό της Αμέρικα, Μισέλ Μπάουερ μίλησε για τον Καστίγιο, με τον 24χρονο άσο να έχει γίνει θέμα στη χώρα του αφού ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζάστιν Κομπεάν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εν όψει της συμμετοχής του Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.«Δεν έχω μιλήσει με τον Τζάστιν για τις τελευταίες εξελίξεις. Νόμιζα ότι ο Νέρι θα παίξει στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε ενεργό ρόλο. Είναι πολλά τα χρήματα που ζητούνται γι αυτόν και είναι λυπηρό να μην παίζει στην εθνική ομάδα του Μεξικό», τόνισε στον Τύπο της χώρας του ο πρόεδρος της Αμέρικα.Ο Μπάουερ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ίσως η ομοσπονδία ενδιαφέρεται να παίξει σε μια ομάδα που θα επιλέξει η Σαχτάρ. Περιμένουμε κάποια στιγμή να γίνει αυτό, αλλά ο Ολυμπιακός και η Αμέρικα. Είναι πέρα από τα όριά μας. Δεν ήξερα ότι δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά αν υπήρχε μια αντιπροσφορά από τη Σαχτάρ, τότε θα ήμασταν ανοιχτοί να την ακούσουμε».Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Αμέρικα τόνισε ότι πολύ δύσκολα η ομάδα του θα καταφέρει να εντάξει τον Καστίγιο στο δυναμικό της. «Το βλέπω δύσκολο να δοθεί σε ομάδα εκτός Ευρώπης. Είναι δύσκολο για μας να ανταποκριθούμε στο ποσό που ζητάει η Σαχτάρ. Αυτή τη στιγμή είμαστε πλήρεις, έχουμε μια καλή ομάδα και θα δουλέψουμε με αυτούς που διαθέτουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.