Social Icons

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο Σκούρτης τρώει Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Η θέση ξένου που θα αδειάσει στο ρόστερ από την αποχώρηση του "λύκου" θα καλυφθεί από τον Βασίλη Σκούρτη.
Μπόκα Τζούνιορς και Ομόνοια έχουν μπει πολύ γερά στο κόλπο της απόκτησης του έμπειρου αμυντικού μέσου του Θρύλου, ο οποίος και στο δεύτερο πέρασμα του από την ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του. Ο Αργεντινός παρ' όλα αυτά μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, καθώς ήδη φλερτάρουν για να τον κάνουν δικό τους οι Μπόκα Τζούνιορς και Ομόνοια του Τάκη Λεμονή. Η πρώτη έκανε πρόταση για να τον αγοράσει, αλλά απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές, οι οποίοι αξιώνουν για την πώληση του, 2.000.000 ευρώ. Από την άλλη πλευρά οι πράσινοι θέλουν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού μετά από εισήγηση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του "λύκου". Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού εντός των ημερών θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες έτσι ώστε να μπει στην τελική ευθεία η παραχώρηση του Αργεντινού αμυντικού μέσου. Υπογράφει ο Σκούρτης Με την φυγή του Λεντέσμα θα αδειάσει μία θέση ξένου, η οποία θα παραχωρηθεί εκτός απροόπτου στον Βασίλη Σκούρτη. Ο 17χρονος Αλβανός επιθετικός είναι σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και την προώθηση του στην πρώτη ομάδα. Παρά το αρχικό οικονομικό χάσμα που είχε παρατηρηθεί στις πρώτες συζητήσεις και την πλευρά του παίκτη να αξιώνει 250.000 ευρώ ετησίως τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στις 175.000 ευρώ. Σύντομα λοιπόν ο παίκτης θα υπογράψει στους ερυθρόλευκους ανεξάρτητα του τι θα γίνει με τον Λεντέσμα. Και το αναφέρουμε αυτό διότι δεν αποκλείεται το σενάριο να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα ο ταλαντούχος άσος, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.