Social Icons

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ!...

O Oλυμπιακός έχασε στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη (93-83) αλλά πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός έφθασε στο... παρά ένα για να αποκλειστεί, αλλά ο Άρης δεν κατάφερε να φθάσει στο +14 και, παρά την νίκη του με 93-83, είδε τους Πειραιώτες να προκρίνονται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.
Γιαννάκης: "Να μην αφήνουμε τη συγκέντρωση"Αμέσως μετά το τέλος του ματς ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: "Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Άρης είναι μία ομάδα που στο γήπεδο του έχει έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό και ακόμα περισσότερο σήμερα που ξεκίνησε δουλειά στην ομάδα ένας φίλος από τα παλιά (σ.σ. Ντέιβιντ Μπλατ). Μας δημιούργησε μία νευρικότητα και το παιχνίδι παίχθηκε μέχρι το τέλος κάτι καλό για μας για να καταλάβουμε ότι δεν θα πρέπει να αφήνουμε την συγκέντρωσή μας γιατί ο αντίπαλος μπορεί να δημιουργήσει ρυθμό και σκορ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη". Για το ότι αντίπαλος στον τελικό θα είναι ο Παναθηναϊκός είπε: "Νομίζω ότι είμαστε πολύ νωρίς μέχρι τον τελικό. Σε έναν μήνα εξάλλου συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα. Οι ομάδες θα πρέπει να ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα". Για το πως είδε τον Άρη με τον Ντέιβιντ Μπλατ στην άκρη του πάγκου της σε σχέση με τα δύο παιχνίδια με προπονητή της τον Φώτη Κατσικάρη σχολίασε: "Κοιτάξτε να δείτε ότι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι ο κόουτς προσπαθεί. Θέλησε να δημιουργήσει περισσότερες επιθέσεις και σουτ από μακριά και νομίζω ότι έχει χρόνο μπροστά του να φθάσει την ομάδα εκεί που μπορεί". Για το ότι η πρόκριση κρίθηκε σε ένα σουτ ουσιαστικά είπε: "Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι να ελέγξουμε τα σουτ όπου ο Άρης σκορ κάποια σουτ να μας δημιουργήσει κάποια νευρικότητα και το παιχνίδι να γίνει πιο δύσκολο για μας. Ωστόσο ήταν και ένα καλό τεστ για το τι θα έπρεπε να κάνουμε για να κρατήσουμε ότι κάναμε στο πρώτο ματς".

Μπλατ: "Μπορούμε να γίνουμε καλή ομάδα"Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε: "Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον αντίπαλο προπονητή που είναι ένας θρύλος για τον Άρη και το ελληνικό μπάσκετ για τα καλά του λόγια. Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε μια καλή ομάδα και ένα στιλ παιχνιδιού που θέλω να μεταφέρω στην ομάδα αλλά και μπορέσαμε να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί ότι είδε. Κι όσο για μένα είμαι χαρούμενος που ήμουνα και πάλι στα γήπεδα μετά από έξι μήνες και σε μία τέτοια ατμόσφαιρα". Για την εικόνα της ομάδας του είπε: "Σίγουρα κάναμε μία καλή αρχή. Είμαι ευχαριστημένος από ότι είδα. Η χρονιά ωστόσο είναι πολύ δύσκολη ενώ το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα πραγματικό τεστ για μένα". Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι τόνισε: "Δεν νομίζω ότι μπορεί ένα συγκεκριμένο πράγμα που έκρινε το παιχνίδι και την πρόκριση. Φυσικά είχαμε το πλεονέκτημα με τον ερχομό μου στην ομάδα να έχουμε ενθουσιασμό και είναι καλό σημάδι είναι ότι η ομάδα έπαιξε όπως εγώ θέλω. Ωστόσο υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει".




ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-22, 44-38, 60-58, 93-83 ΑΡΗΣ (Μπλατ): Κλαρκ 11 (2), Μπετς 15, Ρίτσαρντσον 30 (6), Χατζηβρέττας 2, Ντικούδης 12 (2), Σκορδίλης, Πάουνιτς 6 (1), Κακιούζης, Μπάρλος 3 (1), Μάιλς 14. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 16 (2), Πεν 3 (1), Τσίλντρες 9 (1), Βούισιτς 9, Μπουρούσης 13, Χαλπερίν, Κλέιζα 12 (1), Μαυροκεφαλίδης 4, Βασιλόπουλος, Σχορτσιανίτης 6, Τεόντοσιτς 11 (2).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.