Social Icons

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Διάρρηξη στα γραφεία της νομαρχίας

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στη νομαρχία καθώς με το που πήγαν οι υπάλληλοι να πιάσουν δουλειά διαπίστωσαν ότι υπήρχε παραβίαση στα γραφεία τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφάλεια όπου και έκανε αυτοψία στο χώρο. Οι δράστες μπήκαν στη νομαρχία από το πίσω μέρος και συγκεκριμένα παραβιάζοντας το παράθυρο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα γραφεία των υπαλλήλων μέχρι που έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο το οποίο και άνοιξαν χρησιμοποιώντας τροχό! Δεν βρήκαν όμως χρήματα και πήραν μόνο ένα μπλοκ επιταγών. Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για τα ίχνη των δραστών! Εκτιμάται πάντως ότι πίσω από αυτή την ενέργεια είναι αλλοδαποί!
Γ. Σαξιώνης: «Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με τροχό»
Σε δηλώσεις του ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας κ. Γ. Σαξιώνης σχετικά με το περιστατικό αναφέρει: «Η διάρρηξη έγινε όταν η νομαρχία ήταν κλειστή. Υπολογίζεται χρονικά από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο και αφού πέρασαν από τα γραφεία των υπαλλήλων στο τέλος έφτασαν στο γραφείο της ταμειακής και λογιστικής διαχείρισης. Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο και άνοιξαν χρησιμοποιώντας τροχό. Δεν βρήκαν χρήματα και πήραν ένα μπλοκ επιταγών. Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση αλλά εκτιμάται σε πρώτη φάση ότι ίσως πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβονται αλλοδαποί! Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας»
Σ. Παπαθεοφάνους: «Έχουν ειδοποιηθεί οι τράπεζες»
Ο αντινομάρχης κ. Σ. Παπαθεοφάνους σε δηλώσεις του αναφέρει: «Χρήματα δεν υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο και οι δράστες πήραν μπλοκ επιταγών. Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι τράπεζες προκειμένου να είναι ενήμερες για την απώλεια αυτή. Επίσης ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι έρευνες συνεχίζονται για τα ίχνη των δραστών. Οι υπάλληλοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες των αστυνομικών δεν ήταν στα γραφεία τους. Ξεκίνησαν την δουλειά τους μετά το τέλος των ερευνών κατά τις 10:30 περίπου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.