Social Icons

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Όλα ή τίποτα!

Όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοιχτά στην υπόθεση Καστίγιο! Από ώρα σε ώρα περιμένουν στον Ολυμπιακού το αν θα έρθει ή όχι το έγγραφο από την Σαχτάρ με το οποίο θα γίνει πράξη ο δανεισμός του παίκτη.
Περιμένουν την απάντηση...Πλέον... όλα παίζουν! Ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι σήμερα αργά το βράδυ να δει το κατά πόσον θα πάρει ή όχι το πολυπόθητο ναι από την Σαχτάρ και μαζί και το χαρτί του δανεισμού του παίκτη.Νέο έγγραφο προς ΣαχτάρΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα νέο έγγραφο προς την Σαχτάρ Ντόνετσκ, κατόπιν απαιτήσεως της ουκρανικής ομάδας. Οι Ουκρανοί μετά το έγγραφο που απέστειλαν χθες και ξεκαθάριζαν ότι ο παίκτης πωλείται και δεν δανείζεται, έστειλαν σύμφωνα με πληροφορίες και άλλο χαρτί, με το οποίο μιλούσαν για επαναδιαπράγματευση. Στο χαρτί που έστειλαν σήμερα οι πρωταθλητές Ελλάδας ζητούν ακριβώς τα ίδια πράγματα, δηλαδή τον δανεισμό του Νέρι Καστίγιο για 1,5 χρόνο. Η Σαχτάρ προέβη σ' αυτήν την κίνηση μετά από μεγάλη πίεση που δέχθηκε από τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Από τον Ολυμπιακό ανέφεραν πως δεν αποκλείεται οι Ουκρανοί να κάνουν... παιχνίδι, ωστόσο διευκρίνιζαν πως θα το... παλέψουν. Έτσι τώρα περιμένουν την απάντηση της Σαχτάρ. Πάντως η πλευρά του Νέρι Καστίγιο ανέφερε σήμερα ότι έχει εξασφαλίσει το πολυπόθητο χαρτί.
Τα... νέα δεδομένα
Μπορεί την Πέμπτη να φαίνονταν ότι... ναυαγούσε το θέμα του δανεισμού του Νέρι Καστίγιο με το έγγραφο που απέστειλε η Σαχτάρ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επιμένει πως είναι πλέον θέμα ωρών να τελειώσει θετικά το θέμα. Αν και από τον Ολυμπιακού δεν αναφέρουν κάτι επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να βρουν μια λύση που θα φέρει τον Μεξικάνο στους «ερυθρόλευκους». Ο Καστίγιο δεν επιθυμεί την παραμονή του στη Σαχτάρ και κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στο λιμάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.