Social Icons

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

SUPER LEUGUE

ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0


ΑΕΛ πήρε σπουδαία νίκη στο γήπεδο της με 1-0 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης που πραγματοποίησε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρήκε την ομάδα της ΑΕΛ να παίρνει σπουδαία νίκη με 1-0 στο γήπεδο της επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κάσας, ο οποίος πήρε μαγική μπαλιά από τον Τουμέρ Μετίν. Ο Αστέρας από την πλευρά του ήταν κακός και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ανησυχήσει την ομάδα της Λάρισας.



ΚΑΒΑΛΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, Καβάλα και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο "Ανθή Καραγιάννη", στην εναρκτήρια αναμέτρηση της Super League για το 2010. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ονουάτσι (26', 66'), αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές από τους Μπαλβορίν (54') και Ναπολεόνι (71'), εξαιτίας των σημαντικών αμυντικών κενών που είχαν, λόγω της απουσίας του Ντουγκλάο. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο Ταραλίδης σημάδεψε το δοκάρι στο 87ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο τους στη Super League πραγματοποίησαν από πλευράς Καβάλας οι Σόσιν, Σμολάρεκ και από πλευράς Λεβαδειακού οι Γκονσάλες, Μπεγκόνια, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Βοιωτών έκανε ο Ντιόγκο Σιστόν.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 0-3
Στην τέταρτη θέση «ανέβηκε» ο Άρης μετά την άνετη νίκη (3-0) του επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Για την ομάδα του Έκτορ Κούπερ σκόραρε δύο φορές ο Κάμπορα (έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα) και μία ο Κάλβο. Οι ηττημένοι έπαιζαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μπαζίνσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.