Social Icons

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΛΤΗ

Στις 6 Δεκεμβρίου είχαμε γράψει για τον επιχειρηματία Γ.Β. που είχε πρόθεση να αναλάβει την Νεμέα. Τα τελευταία νέα λένε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αναλυτικά είχαμε γράψει:
"Επιχειρηματίας που έχει έδρα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων την Αθήνα τεράστιου οικονομικού βεληνεκούς για τα Κορινθιακά δεδομένα ετοιμάζεται να κάνει επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Δήμο Νεμέας.
Είναι γαμπρός στην Νεμέα και η σύζηγος του ανήκει σε μια από τις γνωστές οικογένειες της πόλης. Ο κύριος Γ.Β. λοιπόν εδώ και πολλά χρόνια συντηρεί ομάδες των Αθηνών σε όλες τις κατηγορίες βάζοντας στην τσέπη του ως χορηγία ποσά που αν τα ακούσει η νέα Δοιήκηση της Κορίνθου θα λιποθυμήσει! Το κάνει χωρίς να έχει καμία εμπλοκή στα διοικητικά πράγματα κάτι που δεν του αρέσει. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα "ΣΦΗΚΑ" η γυναίκα του τον πιέζει να επενδύσει τα λεφτά του στην πόλη της, τον Παννεμεατικό δηλαδή και απότι φαίνεται η πίεση αυτή έχει "πιάσει τόπο". Γνωρίζοντας τον Γ.Β. πολλοί υποστηρίζουν ότι άμα τελικά βάλει τα λεφτά του (αυτά που βάζει στις αθηναικές ομάδες) στην Νεμέα ο Πανεμεατικός μπορεί να φτάσει μέχρι την Γ Εθνική!!"
O Επιχειρηματίας αυτός είχε σκοπό να αναλάβει την ομάδα του Χαιδαρίου αλλά λόγω της χαώδης κατάστασης που επικρατεί στην Αθηναική ομάδα άλαξε γνώμη και βρίσκεται μια ανάσα από τον προεδρικό θώκο της Νεμέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.