Social Icons

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Στο Ρέντη βρέθηκαν οι Χρυσικόπουλος, Δ. Θεοδωρίδης και παρουσίασαν τους Μπάντοβιτς, Νινιάδη στους παίκτες. Ο πρώτος τους είπε πως αδικούν τους εαυτούς τους.
Οι Γ. Χρυσικόπουλος και Δ. Θεοδωρίδης προσπάθησαν να ανυψώσουν το πληγωμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Χρυσικόπουλος, είπε απευθυνόμενος στους παίκτες: "Αδικείτε τους εαυτούς σας με εμφανίσεις όπως αυτές του τελευταίου μήνα. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ της Ελλάδας". Στη συνέχεια, έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, λέγοντας: "Παίξτε επιτέλους μπάλα, δεν φταίνε μόνο οι προπονητές. Τί έχετε πάθει; Τρεις προπονητές έχουμε αλλάξει. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο αυτοί. Έχουνε μείνει 12 ματς στο πρωτάθλημα, πρέπει να τα δώσετε όλα για να έχουμε καλό τέλος".

Ενώ ο νέος προπονητής δήλωσε στο σάιτ της ομαδας:

Σε τέτοιες στιγμές αυτό που χρειάζεται είναι κοιτάς μπροστά και όχι πίσω. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με μεγάλη αξία, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα δύσκολα και με την συμπαράσταση του κόσμου αυτό θα επιδιώξουμε να επαναλάβουμε»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.