Social Icons

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ...

Μας τελείωσε και ο Ζίκο... Σε μια σαιζόν που η διοίκηση του Ολυμπιακού κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και παραδίδει απ ότι φαίνεται αμαχητί το πρωτάθλημα στον Παναθηναικό. Το καλοκαίρι ο κ. Κόκκαλης έδιωξε τον προπονητή που του έφερε το νταμπλ την περσινή σαιζόν με την δικαιολογία ότι άργησε να απαντήσει στην προσφορά ανανέωσης .Στην θέση του έφερε έναν νέο προπονητή και χωρίς πολλές παραστάσεις για τις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός παίρνοντας το δεύτερο ρίσκο μετά την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά πούλησε το βασικό ''δεκάρι'' της ομάδας Μπελούτσι στην Πόρτο με 5.000.000 ευρώ περίπου φέρνοντας στην θέση του τον ελεύθερο μαρέσκα που ναι μεν είναι παίκτης αξίας αλλά δεν παίζει στην θέση του αργεντίνου αλλά είναι αμυντικό χαφ. Ενώ στην θέση του Τζώρζτεβιτς ''που κρέμασε τα παπούτσια του'' δεν πήρε κανέναν. Τρίτο ρίσκο λοιπόν. Συν το ότι δεν έφερε τους παίκτες που ήθελε ο ''Τιμούρης'' (Κάλστρομ,Κάριου,Μ.Γκονζάλες κ.λ.π.) Τέταρτο ρίσκο.
Αφού λοιπόν δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα έδιωξε τον Γεωργιανό πριν 4 μήνες περίπου και έφερε μεσούσης της περιόδου έναν προπονητή καταξιωμένο μεν αλλά χωρίς να γνωρίζει από ελληνική πραγματικότητα και χωρίς να γνωρίζει πολλά πράγματα για Ολυμπιακό αποτέλεσμα αυτού να χαθεί το κύπελλο και το πρωτάθλημα με το -7 από Παναθηναικό. Τώρα περιμένουν όλοι τον καινούριο προπονητή που θα μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό αλλά και κάποια καινούρια μεγάλη μεταγραφή που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Σαν πολλά ρίσκα δεν πήρες φέτος Πρόεδρε και τώρα ψάχνεις εξιλαστήρια θύματα; Θα παραφράσω μια παροιμία που λέει ο λαός μας Αμαρτίες Προέδρων Παιδεύουσι Ομάδες!...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Ο Οφέλτης υπήρξε, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, γιος του βασιλιά της Νεμέας Λυκούργου, που βρήκε άτυχο θάνατο σε βρεφική μόλις ηλικία.